Saturday, May 30, 2009

cakap banyak-banyak

la nie dah 3 bulan aku keje kat jab.perangkaan....as sambilan jer....jadila dari takder keje..

but kalu orang nak tau..nie la keje yg paling seronok sekali aku nak keje....bayangkan la even aku sakit pun aku datang opis tau....kalu tak datang tu rasanyer mcm ader jer bende yg tertinggal...rasa rugi jer....tak seperti keje aku sebelom2 nie...even gaji masyuk pun....tapi hati aku tak senang pun better aku blah jer...hehhehhe..tp aper2 pun yg penting berkat dari allah tu mesti ada..

mcm2 perangai bebudak nie yg aku kenal....kebanyakkannyer budak bawanh aku la...but cz of aku nie jenis yg appy go lucky n sporting....so diaorg nie sumer kamcing ngan aku....la nie dah ramai budak sambilan...

ada diantara diaorg dah kawen n belom....mana2 yg single tercari2 aweks n boyfriend...hehehe....buat masa nie....dah ader 2 couple yg sangkut...

next month kami nak buat jalan2 beramah mesra utk group aku..biler dah ramai nie ader yg tak kenal mngenal lagi...so ader jer cakap2 belakang yg aku dgr tak sedap gak la..so dgn cara nie jer la kami bleh buat utk merapatkan diaorg....nie ader beberapa gambar yg aku amik kat jabatan perangkaan nie..








sekarang nie musim liga bola...so apalagi...aku la yg jadik peneman setia tunangku biler nak tgk bola...nie antara gambar sidia tgh leka tgk bola....really2 love him..



besoknyer plak...jalan2 g tgk wayang...masa nie aku tgk citer angel n demon...kisah org kristan dalam pemilihan pope....gambar nie agak garang ar....but aku suker sgt2 rupa tunang ku..heheh....tatutnyerrrrrrrrrrrrr....mmuuaahhhhh!!!!

4 comments:

Assamarqandi Lee said...

Mana Gambar Gua X masyuk pun kat website jalan jalan cari makan ???

Assamarqandi Lee said...

mana gambar gua xde dlm jalan jalan cari makan ???? kecik ati gua tau....

PAJELY PUNYER IN DA HOUSE said...

hahhaahha.......abg qandy nie mmg nak kene nih....tu maria tunku sabri arrr.....hehhehhe

Assamarqandi Lee said...

waaa.... kenangan faiz ngan hidayah hingga ke pelamin tu.... bestnyar kalau dapt reunion dgn korang ...wei korang....